5 julkalendrar du kan göra själv!

December är snart här! För dig som har tänkt göra en julkalender till någon du tycker om är det hög tid att ta tag i saken. Här är fem kalendrar du lätt kan göra själv!

Fyll kylen med öl! För dig med lite mer tillåtande budget. Köp 24 olika ölsorter, funkar både med finare sorteringar och folkisar från närmsta mataffär. Klistra på nummer och sätt dem i kylen. En garanterat glad överraskning för ölälskaren!

En komplimang om dagen! Vem gillar inte att höra hur bra man är? Och vem gillar inte att höra det från någon man tycker om? Skriv ner 24 genomtänkta komplimanger som rör saker du tycker att personen i fråga ska vara extra stolt över. Låt december bli en månad med extra mycket kärlek och självförtroende!

Skriv ner 24 komplimanger och ge till den du tycker om!

24 tjänster. Bor du med någon? Bra! Då kan du ge din sambo/roomie en tjänst om dagen ända fram till jul. Gör lyxfrulle, bädda rent i sängen, städa badrummet eller töm diskmaskinen fast det inte är din tur. Småsaker som underlättar och ger glädje. Och du hamnar dessutom på plus när det gäller hushållsjobb, så du kan chilla hela januari med gott samvete!

Second hand-fynda en klassisk paketkalender. För dig som har lite extra budget, men ändå måste spara merparten av studiebidraget till julklappar. Köp på dig onödiga men fantastiska små prylar på din favoritloppis. Det ÄR kul att öppna paket, det bara är det. Så låt den du tycker om få öppna ett varje morgon under årets mörkaste månad.

Second hand-fynda 24 fantastiska småprylar på din favoritloppis!

Le över 24 fantastiska minnen. Skriv ut roliga bilder, skriv ner anekdoter eller slå in något med stort affektionsvärde för dig och den du vill ge en kalender. Nostalgi ger precis den värmen i magen man kan behöva en kall decembermorgon.

Kopiera kod och gå vidare